A Sport36-Komló – Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzés (24-24) szereplői mondták:

Kilvinger Bálint: a Sport36-Komló vezetőedzője: „Sok hibával játszottunk, érződik, hogy itt van az őszi szezon vége. Nehéz ilyenkor játszani, amikor sűrűbben követik egymást a meccsek. Sajnos a kupából kiestünk, de maradt a cél: a bajnokság utolsó mérkőzését meg szeretnénk nyerni, szépen szeretnénk zárni a szezont. Igyekeztem ma többet cserélni, hogy lássam játékosaimat tétmeccsen játszani, illetve hogy meccsben legyenek ők is az utolsó Eger elleni derbire.”

Katzirz Dávid, a Sport36-Komló védekező játékosa: „Mindkét csapaton látszott, hogy komoly sorozatban van, fontos meccse van még hátra, ezért sokszor forgatta a pályán a játékosokat. Ennek egyik oka az volt nálunk is, hogy péntekre pihentebbek legyenek a kulcsjátékosok. Borzasztóan sok technikai hibával játszottunk mi és a Ferencváros is, de azt ki lehet emelni, hogy küzdött mindkét csapat.”

Horváth Attila, a Ferencváros edzője: „Nagy küzdés volt a pályán, rég játszottunk ilyen rossz meccset. Védekezésben és támadásban is sok technikai hiba és fegyelmezetlenség volt, csodálom, hogy nem lett több közte. A második félidőben ebben javultunk kicsit. Hat nap alatt a harmadik mérkőzésünk volt, négy nap múlva pedig megyünk Balatonfüredre, arra a meccsre is csak két napot tudunk készülni, de reméljük, elég lesz, és szépen tudjuk zárni az évet.”

Oláh Tamás, az FTC átlövője: „Csapatként küzdöttünk, még akkor is, ha sokat hibáztunk. A Szívünk vitt előre, csapatként próbáltuk kijavítani a másik hibáját. Egész félévben rengeteget dolgoztunk azért, hogy ha rosszul játszunk, akkor is hozni tudjuk az eredményt. Ancsin Gabi hiányát bármelyik csapat megérezné, örülök, hogy hozzá tudtam tenni a meccshez a távollétében.”