Tájékoztatjuk az érintett lakosságot, hogy Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 174/2018. (XI.29.) számú határozata alapján 2018. november 30. napjával az alábbi közterület elnevezések változására került sor:

 

a Mecsekfalu elnevezése Mecsekfalu völgy elnevezésre,

a Kisbattyán elnevezése Kisbattyán Fő utca elnevezésre változik.

 

Az új lakcímkártyák kiállítását és postai úton való kiküldését a Baranya Megyei Kormányhivatal Komlói Járási Hivatala végzi.

A változásról hivatalból értesítettük a települési közszolgáltatókat, szolgáltatókat, pénzintézeteket, a Magyar Postát, valamint a Baranya Megyei Kormányhivatal megfelelő osztályait és a NAV helyi kirendeltségét.

 

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a változás átvezetésére egyes szolgáltatók (pl: telefon, kábeltévé) és valamennyi pénzintézet esetében szükség van az ügyfelek személyes megjelenésére és külön bejelentésére is!

 

Együttműködésüket és szíves megértésüket köszönjük!

 

 

Komló, 2018. november 30.

 

dr.Vaskó Ernő
címzetes főjegyző s.k.

HegyhátMédia Kft.FelhívásTájékoztatjuk az érintett lakosságot, hogy Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 174/2018. (XI.29.) számú határozata alapján 2018. november 30. napjával az alábbi közterület elnevezések változására került sor:   a Mecsekfalu elnevezése Mecsekfalu völgy elnevezésre, a Kisbattyán elnevezése Kisbattyán Fő utca elnevezésre változik.   Az új lakcímkártyák kiállítását és postai úton való kiküldését a Baranya Megyei Kormányhivatal...