Az amerikai film- és sorozat sztár, Chuck Norris által elindított Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz-akcióhoz a komlói gyülekezett is csatlakozott és várja az adományokat, hogy szebbé tehessék a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát.

Horváth László, a komlói gyülekezet lelkipásztora elárult pár fontos információt az akcióról: Az idei már a 6. Cipősdoboz-akció Komlón. November 30-án indul a gyűjtés, és december 19-ig tart. A csomagokat a Közösségek Háza aulájába várja a gyülekezet hétfőn és szerdán 16 és 18 óra között, valamint pénteken 10 és 12 óra között.

0-15 éves korig lehet csomagot készíteni, olyan tartalommal, aminek egy gyerek örülne. Az elmúlt években is népszerű ajándék volt a könyv, édesség, játék, tisztálkodási szer. Számunkra könnyebbség, ha úgy van becsomagolva, hogy könnyen ki tudjuk bontani (pl. hagyományos cipősdoboz alja és a teteje külön csomagolva csomagolópapírba és szalaggal átkötve), mert minden csomagot át kell néznünk. Ha segítségre van valakinek szüksége vagy ötletekre bővebb információt talál a www.ciposdoboz.hu/gyik weboldalon – tudtuk meg a lelkipásztortól.