Alig ért véget a megyei bajnokság őszi szezonja, máris megkezdte a felkészülést a KBSK szakosztályvezetése a tavaszi idényre. A Balázs Péter váltó, ideiglenesen kinevezett Katona Mihály a megállapodás szerint visszatér utánpótlás-együtteséhez, így az üresen maradt kispadra Tóth Mátét szerződtették.  

A fiatal szakember játékosként megfordult a Dombóvár, a PVSK, a Pogány, a Pécsvárad, a Szentlőrinc és a Szászvár csapataiban. Edzői karrierjét a Szászvár csapatában kezdte, ahol az első szezonjában (2016/17) rögtön bajnoki címet ünnepelhetett a megyei I. osztályban.

A klub közösségi oldalán mutatta be az új trénert, aki elmondása szerint edzői munkássága elején tart, de szereti a kihívásokat, és ezt a mostani feladatot is annak tekinti.
Nagyon büszke rá, hogy egy ilyen nagy múltú klub ajánlott neki munkát, ezt minél előbb szeretné meghálálni és bebizonyítani alkalmasságát erre a feladatra!

A klubvezetés nem feledkezett meg Katona Mihály érdemeiről sem írásában, aki válságos helyzetben vállalta el a feladatot, és rövid idő alatt visszatornázta a csapatot a középmezőnybe.

A csapat őszi szereplésével még foglalkozunk.