Felnőtt kosárlabdacsapatunk számára elkezdődött a bajnokság, azonban egy nagy feladattal kellett megküzdenie a Komló Sport KK-nak.

A mérkőzés előtti edzésen bokasérülést – részleges bokaszalag szakadást – szenvedett Kakócz Kata, csapatunk bedobója, akire egy hathetes kényszerpihenő vár, valamint nem számíthattunk csapatkapitányunkra, Román Rékára sem a parketton, aki betegség miatt nem tudta vállalni a játékot.

Ezekkel az előzményekkel utazott a csapat Pécsre, ahol a Gandhi csarnokban a remek játékerőt képviselő, eddig két győzelmet is begyűjtő PVSK ellen léptek pályára a lányok.

A csapatunk felállása az előbb említett okok miatt jelentősen átalakult és az összecsapás közben sem a megszokott formában tudtak játszani, ugyanis alkalmazkodniuk kellett ellenfelük alacsony szerkezetéhez, mely gyors lábakat követelt.

Horváth Judit Regionális Női Bajnokság

Pécs, Gandhi csarnok, 50 néző

Vezette: Marcz, Lovász

PVSK – Komló Sport KK

55 – 57

(13-11, 12-16, 16-16, 14-14)

Dobók: CZUKOR-MÉSZÁROS ANETT 19, SEBESTYÉN RÉKA 12, SZABÓ NÓRA 11/3, PÁNCÉL TÍMEA 7/3, PETI ZSÓFIA 2

Csere: KEREKES SAROLTA 4, FÓRIS FANNI 2, BAKSAI VIVIEN, KOVÁCS BERNADETT, MARTON KORNÉLIA

Czukor János vezetőedző: Gratulálok a lányoknak, egy nehéz szituáció után léptek túl a saját árnyékukon! Remélem, ez a lendület sokáig kitart, és a hiányzók is hamar csatlakoznak. A mérkőzés heves indulatokat váltott ki minden résztvevőből!

Csapatunk legközelebb hazai pályán fogadja a PINKK csapatát, 2018. 11. 16-án pénteken 19:00-től a Komlói Városi Sportközpontban.