Ismét  “négypontos” mérkőzés előtt áll kézilabdacsapatunk. Markovićék azt a Budakalászt fogadják, melyet mindössze egyszer sikerült eddig legyőznünk az NBI-ben.

Igaz, a legjobbkor, hiszen a hátrahagyott bajnokság záró találkozója az 5. helyről és a nemzetközi kupaindulásról döntött.

Nem kevésbé fontos azonban a szombati hazai összecsapás is. Egy nehéz sorozatot követően ismét elkezdheti gyűjtögetni pontjait a Kilvinger-csapat.

Szükség is lesz a sikerre, mivel a Sport36 jelenleg 8. 7 pontjával, míg a Kalász 10. 6 ponttal a táblázaton. Egyik fél sem engedheti meg magának, hogy leszakadjon a középmezőnytől.

Forgács Gyula csapata egyelőre két győzelmet és két döntetlent tud felmutatni a bajnokságban. A Vecsés és a Cegléd legyőzése talán nem számít meglepetésnek, a döntetlenek közül egyet Mezőkövesden, egyet otthon, a Dabas ellen „követett el” szombati vendégünk. Figyelemreméltó ugyanakkor balatonfüredi helytállása, amikor az utolsó percekig „meccsben volt” a kék-sárga együttes.

A Sport36-nál munkával telt a Csurgó elleni döntetlent követő időszak. A Ligakupában a Veszpémi KKFT-vel vívott drámai meccs után már a Budakalász elleni bajnoki járt a fejekben. Az utóbbi időszakban egyre több játékpercet kapott beállós, Kovács Márk azon a véleményen van, hogy elsősorban a védekezésnek kell rendben lenni ahhoz, hogy győztesként jöjjünk le szombaton a pályáról.

K&H kézilabda Liga 9. forduló, 2018.11.10 – szombat 18 óra:

Sport36-Komló – CYEB Budakalász

Komló, Városi Sportközpont V: Nagy, Túróczy

A Budakalász ellen ismét háromfrontos csata várható. A felnőttek mérkőzése előtt 14 órától a serdülő, majd 16 órától az ifi száll harcba a bajnoki pontokért a Pest megyei település csapatai ellen.

A játékhét további mérkőzései:
November 8. csütörtök
18:00 Ceglédi KKSE-DVTK-Eger
November 10. szombat
18:00 Csurgói KK-Balatonfüredi KSE
18:00 Sport36-Komló-CYEB Budakalász
November 11. vasárnap
13:30 HE-DO B. Braun Gyöngyös-Grundfos Tatabánya