A Sport36-Komló – Veszprémi KKFT Felsőörs mérkőzés szereplői mondták:

Tombor Csaba, a Veszprémi KKFT edzője: „Gratulálok a komlói csapatnak a játékához. A második félidőben már komolyan vettek minket. Szeretném megköszönni a komlói szurkolóknak, hogy ilyen jó atmoszférát teremtettek a csarnokban. Fiatal csapatomnak egy nagyon tanulságos mérkőzés volt. Ha, kicsit rutinosabbak vagyunk, akkor pontot szerzünk. A lényeg az volt, hogy a megkezdett munkát folytassuk tovább. Számunkra fontos a jövő heti Pécs elleni derbi, de úgy gondolom, hogy ma kimagaslót nyújtottunk.”

Tóth Márton, a vendégcsapat legeredményesebb játékosa: „A múlt héten egy fiatal Komlóval találkoztunk Veszprémben. Most számítottunk arra, hogy teljes keret ellen kell kézilabdáznunk. Az első félidőben sikerült egy ötgólos előnyt szereznünk. A szünetben megbeszéltük, hogy higgadtan, okosan játszva próbáljuk tartani az eredményt, amíg lehet. A második félidő vége felé úgy érzem, fejben elfáradtunk, és a hazai szurkolótábor belehajszolta a győzelembe ellenfelünket.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok mai ellenfelünknek. Biztosan el is érik azt, ami szeretnének. Az első félidőben kihasználták, hogy mi nem tudtunk teljesen beleállni ebbe a mérkőzésbe. A bajnoki szünet miatt próbáltuk ezt a mérkőzést felhasználni a forma megtartásához. Az egyértelmű, hogy az első félidőben nem voltunk itt. A második félidő utolsó periódusában tudtunk olyan fordulatszámon, olyan tűzzel játszani – dekoncentráltságunk ellenére -, hogy ezt a mérkőzést ekkora hátrányból is képesek legyünk megnyerni. A találkozó jó tanulságul szolgál, hogy minden ellenfelet kellően komolyan kell venni, nem szabad ekkora előnyt adni, hiszen egy bajnoki mérkőzésen öt perc könnyelműsködés is végzetes lehet.”

Katzirz Dávid, a Sport36-Komló játékosa: „Gratulálok ellenfelünknek, látszik, hogy jó munkát végeznek, jó kezekben vannak a srácok. Szép jövő előtt állnak. Ma nagyon megnehezítették a dolgunkat, egy félidőnek el kellett telni ahhoz, hogy koncentrációnk, agresszivitásunk helyre billenjen, és hasonlóan játsszunk, ahogy a bajnokikon szoktunk. Talán az első félidőben nem voltunk elég kemények, nem koncentráltunk 100%-osan, így át tudtak csúszni a védőfalunkon. A végjátékunk már hasonlított az első osztályban megszokotthoz.”