Az utolsó hat percre büszke lehet csapatunk, csak a végjátékban kapartuk ki a győzelmet a jól kézilabdázó Veszprémi KKFT ellen.

Ligakupa C csoport:
Sport36-Komló – Veszprémi KKFT Felsőörs 28-27 (13-17)
Komló, Városi Sportközpont 400 néző V: Réti, Szedmák

KOMLÓ: SZABÓ M. – Szkokán 5/1, Balázs S. 1, GRÜNFELDER 3, Katzirz 1, Jerković, Wéber 5. Csere: Szilágyi (k), SUNAJKO 7, Kovács M. 3, Gebhardt 3/1, Pál Á., Manojlovity, Nyers. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A Veszprémi KKFT legeredményesebb játékosai: Toth Márton 6, Bartha 5, Szmetán 5/5

Hétméteresek: 6/3 illetve 5/5 Kiállítások:12p illetve 8p

A múlt hétvégén elszenvedett 13 gólos vereség után, a visszavágás reményében kezdte a Katzirzékkal megerősített csapatunk a játékot a Veszprémi KKFT ellen. Ám valahogy nem jött össze a vezetés. Kihagyott ziccerek, büntetők, a megszokottnál „puhább” védekezésünk nyomán második ligás ellenfelünk már 6 góllal is elhúzott.

Két Sunajko-góllal kezdődött a második félidő, ám nemhogy felzárkóztunk volna, ismét 5-tel elment Tombor Csaba együttese. Igyekeztünk ritmust váltani, aminek eredményeként a 49. percben kiegyenlítettünk (23-23). Tiszavirág életű volt fellángolásunk, a vendégek Tóth Márton vezényletével ismét három góllal elhúztak. (24-27) Kilvinger Bálint időkérése jó hatással volt a fiúkra. Az utolsó hat percben némi szerencsével és a zsinórban lőtt 4 gólunkkal megfordítottuk az állást, és minimális különbségű győzelmet arattunk.

Kilvinger Bálint: „Az első félidőben nem voltunk itt, a végjátékban kellőképpen felpörögtünk, és ha kis szerencsével is, de itthon tartottuk a két pontot.”