Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok az Olympiakosznak, mert nagy küzdelemre késztettek bennünket. Látszott, hogy készültek belőlünk. A lőtt gólok számával elégedett lehetek, bár kicsit idegesen játszottunk, nagy nemzetközi rutinunk nincs még ebben. A kapott gólok száma viszont sok. Ha 25 gólon tudtuk volna tartani ellenfelünket elégedettebb lennék. A legfontosabb az volt, hogy győzelemmel hagyjuk el a pályát. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást, ismét csodás hangulatot teremtettek. Jó érzés ilyen közegben játszani. Lesz egy hetünk, igyekszünk ebből a mérkőzésből minél többet tanulni, hogy kiharcoljuk Görögországban a továbbjutást.”

Katzirz Dávid, a Sport36-Komló védőjátékosa: „Vegyes érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Természetesen örülünk az ötgólos győzelemnek, de rengeteg technikai hibát vétettünk mind támadásban, mind védekezésben. Biztos vagyok benne, hogy ennél csak jobban fogunk játszani Görögországban. Van egy hetünk, igaz megyünk kedden Szegedre, de a többi idő legfőképpen a mostani meccs elemzésével fog telni. Nem foglalkozunk az előnyünkkel, mi fejben 0-0-ról fogunk indulni, szeretnénk győzni Athénban is.”

 Georgios Zaravinas, az Olympiakosz edzője: –Nem gondolkoztunk tisztán. Nem hoztunk jó döntéseket. A Komló hosszan támadott, és a játékvezetők ezt hagyták, hogy lassítsák a játékot. A második meccsre változtatnunk kell, mindent megteszünk, ami tőlünk telik. Köszönjük Komló városának a vendégszeretet. Több ilyen mérkőzésekre lenne szükség a görög bajnokságban, mint a mai volt.”

Konstantinos Tsilimparis, az Olympiakosz kapuvédője: „Nagyszerű volt ilyen közönség előtt játszani, fantasztikus volt a hangulat. Védekezésben egyik csapat sem alkotott maradandót, lövésben mi voltunk, akik többet hibáztunk, ez jelentette a végén a különbséget. A játékvezetőkkel kapcsolatban nem kívánok részletekbe belemenni. Az öt gól ugyan soknak tűnhet, de ez még nem lefutott párharc. A visszavágón mindent megteszünk a továbbjutásért.”