Az utolsó előtti percben fejelt góllal nyert a PVSK a tartalékos Komló ellen. Ezúttal Kis-Varga, Kiss, Korbuly és Szabó hiányzott az alapcsapatból. Fotó: archív

GIENGER Megyei I. 6. forduló:

Pécsi VSK – Sport36 Komlói Bányász 1-0 (0-0)
Pécs, Várkői F. 150 néző V: Gellén (Hernádi, Kasza K.).

 Pécsi VSK: Mocsári – Varga (Horváth), Vida, Zámbó, Kiss – Szeifert (Kaufmann), Hawkins, József (Váradi), Reith, Sziládi – Ndjodo. Vezetőedző: Reith Róbert.
Komlói Bányász: LackóKolat –  Rein – Herbert – Szászfai – Vörös – Miltner – Rigó (Jurátovics 23′) Biró (Kacsa 57′) – Vass – Hideg (Tóth 75′)

Góllövő: Ndjodo, a 88. percben

Reith kapufáját követően Miltner előtt adódott gólszerzési lehetőség, de gólba tartó labdáját a visszaérő védő, Zámbó tudta menteni. Az félidőben a labda túlnyomórészt PVSK-s lábakon vándorolt, de – bár Ndjodo betalált, amit a játékvezető les címén nem adott meg – gól nem született.

A második félidőben jó negyedórán keresztül a PVSK nyomott, de vagy védőink, vagy kapusunk, Lackó tisztázott nagy bravúrral. A 60. percben Miltner ismét kilépett a védők közül, de lövését Mocsári védte. A kapusnak minden tudására szükség volt a hárításhoz. A fekete leves a lefújás előtti pillanatokban jött számunkra el. Egy szögletet követően Ndjodo öt méterről fejelt kapunkba, amivel eldőlt a 3 pont sorsa.

A Komló jelenleg a 6. a mezőnyben.

Utánpótláscsapataink legutóbbi eredményei: U19 Komlói Bányász – PVSK 1-3 (Gólszerző: Hovorka) U17 Komló – PVSK 1-3 (Gólszerző: Bogdán)