Nagyon kiélezett mérkőzésen tartottuk itthon a két pontot a Dabas ellen. A mérkőzés után nyilatkoztak:

 

Tomori Győző, a Dabasi KC VSE vezetőedzője: „Gratulálok a Komlónak, hogy otthon tartotta mindkét pontot. Talán az lett volna igazságos, hogy megosztozkodunk ezen a két ponton. Ez a második olyan mérkőzésünk, ahol nincs szerencsénk. Nem szabad abban keresni a hibát, hogy miért nem lőttük be az utolsó hetest. Gratulálok a csapatomnak, nagyon nehéz helyzetből többször is felálltunk a mérkőzésen, vezettünk is. Ez a bajnokság ilyen lesz, ahol több csapat áll egymáshoz nagyon közel játékerőben. Bármi megtörténhet idegenben és hazai pályán is.”

Szöllősi Szabolcs, a Dabas játékosa: „Háromgólos hátrányból visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos ez a második meccsünk, amikor elbuktunk egy pontot a végjátékban. Erre számítottunk, kemény csata volt, fordulatos, jó mérkőzést játszottunk. Apró technikai hibákon, néhány eladott labdán múlott a győzelem. Megyünk tovább, reméljük a szerencse egyszer mellénk fog állni.”

 Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Dabasnak, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Igaza van Győzőnek, ez a mérkőzés lehetett volna döntetlen is, mindkét csapat megérdemelte volna akkor az egy pontot. Azért volt ilyen fordulatos a meccs, mert két nagyon jó csapat játszott, akik felkészültek egymásból. Hol egyiküknek, hol másikuknak ment jobban, amit elterveztek. Az ilyen mérkőzéseken apróságok döntenek, van, amikor befelé pattan a labda és van, amikor kifelé jön. Most nekünk volt szerencsénk. Dolgozunk tovább, ma egy kicsit több hibával játszottunk. Újra kiváló közegben kézilabdáztunk, köszönjük szurkolóinknak a biztatást.”

 Ante Granić, a Sport36-Komló kapusa: „Én is gratulálok a vendégcsapatnak, nagyon jó mérkőzés volt. A végén a szerencse is mellénk állt, fontos hogy a két pont Komlón tudott maradni. Mindenki nagyon elfáradt a végére, de a szurkolóink átsegítettek a nehézségeken.”