Megtartotta első ülését a Magyar Kézilabda Szövetség újjáalakult Edző Albizottsága és Utánpótlás Albizottsága. A felnőttekre fókuszáló bizottság tagja  – a pályája elején tartó, de már szép sikereket elérő komlói edző – Kilvinger Bálint is. 

Nagy megtiszteltetés érte a komlói kézilabdázást. Kilvinger Bálint is tagja az illusztris nevekből álló, most újjáalakuló Edző Albizottságnak. A Sport36-Komló ifjú mestere Bohus Bea, Csoknyai István, Deli Rita, Elek Gábor, Imre Vilmos, Németh András, Rosta István és Róth Kálmán társaságában képviseli a világhírű magyar kézilabdás edzőtársadalmat. Az albizottság elnöke Györfi János lett.

 Rendkívül pozitív történés az Edző Albizottság újjáalakulása, hiszen a magyar edzőkre büszkék lehetünk – fejtette ki Györfi János, az albizottság elnöke. – A megnövekedett edzői létszám miatt fontos, hogy megfelelő módon artikulálódjon a szakemberek véleménye, fontos a szakmai munka a versenyeztetés, a válogatottak kapcsán is, szeretnénk szem előtt tartani a terem- és a strandkézilabda fontos kérdéseit, és a Játékvezetői Albizottsággal is folyamatos lesz a párbeszéd. A szakmai beszélgetések, az alternatívák kidolgozása és a döntések nyomán fejlődhet a sportág, a koordinált közös munka révén, a Szakmai- és Versenybizottsággal és annak albizottságaival pedig megfelelő módon szeretnénk előkészíteni az MKSZ Elnökségének és irodájának munkáját.

Az Utánpótlás Albizottság tagjai között is van Komlóról származó szakember. Herbert Gábor jelenleg a MOL-Pick Szeged alkalmazásában áll.
Elnök: Róth Kálmán Tagok: Éles József, Gulyás Péter, Herbert Gábor, Horváth László, Hutvágner István, Kárpáti Krisztián, ifj. Kiss Szilárd, Sándor Tibor, Vida Gergő