A váratlanul nagy különbségű gyöngyösi vereséget követően hazai pályán lép parkettre kézilabdacsapatunk a bajnokság 2. játéknapján.

A feladat nem egyszerű, sőt mondhatni, rettentően nehéz, ugyanis Kilvinger Bálint csapata a nyáron különösképpen megerősödő Ferencvárost fogadja.

A zöld-fehérek az 1. fordulóban – meglepően könnyedén – a DVTK-Egert verték 12 góllal, ami egyből “beárazta” szombati ellenfelünket. Tapasztalatunk persze van a Timuzsint, Ancsint soraiban tudó fővárosiakról, hiszen előkészületi mérkőzésen 8 gólos vereséget szenvedtünk tőlük az Elek Gyula Arénában.

Csapatunk remélhetőleg kiheverte a gyöngyösi eredménytelen kirándulást. Pánikra statisztikailag sincs ok. Selymesék évekre visszamenőleg elbukják a nyitó fordulót, ráadásul azokat hazai pályán. A gyöngyösi vereség bőven belefér a hosszú szezon leltárába.

Az, hogy mire számítanak a vendégek a szombati meccsen, arról honlapjuk árulkodik:  “12 gólos győzelemnek örülhettek a Fradi-szurkolók, kezdésnek nagyon szép teljesítmény volt. A Komló ellen szombaton, idegenben ennél jóval nehezebb dolgunk lesz.”

Lesznek hiányzók mindkét együttesnél. Csapatunkból Balázs Sándor és Laufer Gábor, míg a vendégeknél biztosan az irányító Bozo Andjelić nem lehet sérülés miatt csapattag.

A Fradi ellen debütál az új jegy- és bérletes rendszer. A belépőjegy 1500 forint. A szurkolói kártyával rendelkezők 1000 forintért tekinthetik meg a meccset. A bérletek természetesen már érvényesek a találkozóra.

K&H férfi kézilabda liga, 2. forduló 2018.09.08.(szombat) 18 óra

Sport36-Komló – FTC KN

Komló, Városi Sportközpont V: Horváth, Marton