A tavalyi bronzérmes otthonából hozott el egy jó iramú mérkőzésen pontot labdarúgócsapatunk.

Megyei I. osztály 2. forduló:

Mohácsi TE – Komlói Bányász 1:1 (0-1)

Mohács, Vezette: Georgiou (Resch, Pór)

KBSK: Németh – Korbuly (Rigó 69’), Tóth Sz., Vörös,  Sergiu Bolboaca (Rein 46’) – Kolat, Vass L., Herbert II. (Pozsgai 85’) – Hideg, Bíró Cs. (94’) – Kiss D. Edző: Balázs Péter

Gólszerzők: Vass László 20’, Schmidt Zs. 60’(11-esből)

Sárga lap: Sergiu 32′, Korbuly 53′, Kiss D. 56′, Tóth Sz. 60′, Herbert Richárd 64′

Beszámolók szerint igazságos döntetlen született a Mohács – Komló megyei rangadón. Csapatunk bátran kezdett, egy 100%-os ziccert is kihagytunk a találkozó elején. A vezetést a 20. percben szereztük meg. Állandó gólfelelősünk, Vass László a jobbszélen tört kapura, lövése utat talált Windischmann  hálójába.

Egyórányi játék után egy kezezést követő 11-esből sikerült a házigazdáknak egyenlítenie. Schmidt volt a gólszerző. Jellemző a hazaiak dominanciájára, hogy 11 percen belül négy sárga lapot is felmutatott játékosainknak Georgiou játékvezető.  Bár fejjel többször is veszélyeztettünk, a végén mégis a Mohács szerezhette volna meg a győzelmet.

Tartalékos együttesünk pontszerzése – nyolc játékos hiányzott más-más okból Balázs Péter csapatából – bravúrosnak mondható.

A forduló további fejleményei: az újonc Lovászhetény a PEAC ellen szerezte meg első pontját a bajnokságban. A Pécsvárad két Bozó-találattal verte a PVSK-t. 10-0-ra kapott ki a Szászvár a Bólytól. A szászvári csapatban 17 éves korú játékos és 52 éves labdarúgó is pályára lépett. Az első fordulóban a Pécsvárad elleni találkozót már elhalasztották. Félő volt, hogy nem tudnak csapatot kiállítani a bajnokságra és  eltűnik a megyei sporttérképről a bányásztelepülés labdarúgása.