Már pénteken gumicsikorgás és benzingőz várta a rallye szerelmeseit Komlón. Nemzetközi résztvevőkkel rendezték meg térségünkben a Baranya Kupa küzdelmeit. 

Az elmaradhatatlan belvárosi prológgal indult, majd gyorsasági szakaszokkal folytatódott az Int. MARSO Baranya Kupa az A-Híd Kupáért. A szombati díjátadó ceremónián címvédőknek is tapsolhatott a közönség.

Az M csoportot idén is a Kovács Antal–Istovics Gergely (Ford Fiesta R5) páros nyert. A duó nagy fölénnyel ért célba, nyolcból hétszer bizonyultak a leggyorsabbnak. Az újabb győzelmükkel Kovácsék zsinórban másodszor lettek a komlói verseny győztesei.

A Rallye2 mezőnyében a Lada VFTS-t kormányzó Krehlik Nándor-Madarász Szabolcs páros 21 másodperces előnnyel állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Ismét nem talált legyőzőre a Wirtmann-Czakó-Budai páros a Historic kategóriában. A páros az összes gyorsasági szakaszt nagy előnnyel nyerte Ford Escort MK2-s versenyautójával. Wirtmann Ferenc eddig az összes Baranya Kupát megnyerte ebben a kategóriában.

Bár az M csoport értékelésében csak negyedik lett a Fogasy Gergely–Berendi Dávid kettős, de a Mitropa Kupát magabiztosan nyerték.