Egyelőre kevés a konkrétum a Komlói Bányász labdarúgócsapata háza táján. Az átigazolási időszak utolsó pillanataiban is gőzerővel zajlik a keret kialakítása. A bajnoki sorsolásra is várni kell. Viszont kisorsolták ellenfelünket a Magyar Kupában.

A Villány vendégei leszünk a Magyar Kupa selejtezőjének első körében. A találkozóra augusztus 12-én 17:30-kor kerül sor, a tét a legjobb 8 közé kerülés a megyei táblán. Nem lesz egyszerű feladat, a PVSK kikapott edzőmérkőzésen leendő ellenfelünktől.

A Magyar Kupa megyei résztvevői: Boda ÖSE, Bólyi SE, Harkányfürdő SE, Komlói BSK Kft, Lovászhetényi FC, Mohácsi TE 1888, PTE-PEAC, Pécsváradi Spartacus SE, Pécsi VSK, Sellye VSK, Siklósi FC, Szászvári SE, Szederkényi SE, Villány.

Továbbjutás esetén augusztus 22-én, végül augusztus 29-én léphet pályára a Bányász a megyei selejtezőben, de ahhoz előbb le kell győzni a borvidék csapatát. Baranyából két csapat jut az országos főtáblára.

A kék-fehéreknél a legnagyobb gondot a játékoskeret kialakítása jelenti. Az átigazolási időszak utolsó pillanataiban még 1-2 játékos érkezése várható.

Augusztus 1-jén Bonyhádon tesztelheti együttesét Balázs Péter edző.