Még nem készítették el a szövetségben a megyei bajnokság sorsolását, ám a csapatok – köztük a Komlói Bányász – megyeszerte készülnek a bajnoki rajtra.

Megye I. osztályú csapatunk július 11-én kezdte a felkészülést Balázs Péter edző, Méhn Zsolt pályaedző és Herbert Roland kapusedző vezényletével. A stáb jórészt az előző bajnokságban szerepeltekre támaszkodik, azonban kisebb változások történtek a keretben.

Két játékos biztosan távozik: Fülöp András csatár és Czifra Viktor védő. Bár utóbbival elégedettek voltak a klubnál, jobb ajánlatot kapott Dombóvárról.

Az érkezők oldalán jobbára Komlóra visszatért játékosokat találunk. Ismét kék-fehérben futhat ki a gyepszőnyegre Vörös Martin. A 22 éves védekező középpályás és belső védő Bólyból érkezik. Németh Dávid kapus Szászvárról talál vissza Komlóra.

Gyorsaságával segítheti a komlóiakat a Kalocsáról indult Kiss Dominik, aki korábban játszott a Paks, a Pécs, a PVSK és a Kozármisleny csapataiban. Nagy fogásnak tekinthető a 25 éves Hideg Mihály. A csatár az utolsó két szezonban 12, illetve 18 gólt lőtt a Sellyében.

Négy lekötött edzőmeccsről van eddig tudomásunk:

07.25. Szerda Szentlőrinc II. – Komló (Szentlőrinc 18:30)
07.28. Szombat Dombóvár – Komló (Dombóvár 11:00)
08.01. Szerda Bonyhád – Komló (Bonyhád 18:00)
08.04. Szombat Komló – Tamási (Komló 11:00)

Az utánpótlás labdarúgóink is elkezdik lassan a felkészülést.
U19-es csapatunk Katona Mihály vezetésével, míg az U17-esek Kovács József irányításával az NB III Dél-nyugati csoportjába kaptak besorolást.
Az U15-ösöket Schuszter Roland irányítja, aki a megye bajnokságban indulnak. Ugyanebben az osztályban pallérozódnak Korcsmár Zsolt U14-esei idén.
Négy korosztályunk, az U13-sok (edző Horváth Ákos), az U11-esek (edző Szabó Milán), az U9-esek és U7-esek (edző: Hovorka Zoltán) is a Bozsik-programban vesz részt.
U16 leányok (2003-2008) Horváth Ákos vezetésével a megyei bajnokságra neveznek.