Lezárult a Komlói Bányász napközis focitábora. A program egy héten keresztül biztosított tartalmas elfoglaltságot a nyári szünetben a KBSK focipalántáinak.

Pénteken egy barátságos mérkőzéssel zárták a résztvevők a KBSK egyhetes napközis táborát. A 28 fő Korcsmár Zsolt és Szabó Milán edzők vezetésével igyekeztek továbbfejleszteni labdarúgó tudásukat. A 2007-2010-es korosztályú gyerekek a tábor ideje alatt viszont nem csak a labdát rúgták. Az öt nap alatt jutott idő kvízjátékokra, logikai feladatok megoldására, sőt még számháborúztak is. A hét egy barátságos mérkőzéssel zárult – a Magyarhertelenden edzőtáborozó rácalmási fiatalok látogattak Komlóra, hogy megmérkőzzenek a komlói focinapközisekkel.

A találkozó 3 harmadból állt. Az első 2-2-es döntetlenre végződött, a másodikat a vendégek nyerték 2-1-re, míg az utolsó harmadban ismét döntetlen született (1-1). Összesítésben a Rácalmás 5-4-re nyerte a találkozót. Visszavágásra kedden lesz lehetőség. 17 órától a Bányász műfüves pályáján újból megmérkőznek a csapatok.