A Komlói Bányász műfüves pályája adott otthont a Sport36-KBSK Nyári Focikupájának. Horvát Ila, Schuszter Roland szervezők és a szponzor, Bódis Tamás ismét jó tornát hozott össze.

Az oroszországi világbajnokság OFF programjaként – hála a szervezőknek – ismét egy remek sportdélutánt tölthettek együtt a kispályás labdarúgás kedvelői Komlón. Két négyes csoportban kezdődtek meg a küzdelmek, ahonnan az Art Innova, Jancsusék, az LDBS és a PEAC All Stars került a négy közé. A tornát végül – talán a papírformát igazolva – a Somodi, Korbuly, Schuszter fémjelezte Art Innova nyerte.

A kupa végeredménye: 1. Art Innova 2. Jancsusék 3. LDBS 4. PEAC all stars 5. Kökönyös retro 6. Pepita 7. DÖKE KC 8. Aqua presszó

Gólkirály Somodi Péter (Art Innova), a legjobb játékos Koronics Márk (Jancsusék) a legjobb kapus Kovács József (Art), a legjobb védő Szinger Gábor (LDBS) lett. A közönség kedvence Sárközi István (Aqua Presszó).

 

Hiegl ZsoltSport  A Komlói Bányász műfüves pályája adott otthont a Sport36-KBSK Nyári Focikupájának. Horvát Ila, Schuszter Roland szervezők és a szponzor, Bódis Tamás ismét jó tornát hozott össze. Az oroszországi világbajnokság OFF programjaként - hála a szervezőknek - ismét egy remek sportdélutánt tölthettek együtt a kispályás labdarúgás kedvelői Komlón. Két négyes csoportban...