Pontyok és amurok voltak a nyerők a Komlói Bányász Horgász Egyesület László István-emlékversenyén. A győzelmet Kiss Attila (jobbról az első) szerezte meg 9,5 kg-os összteljesítményével.

 Változékony időjárás közepette 18 horgász bontott szereléket a KBHE egykori versenyfelelőséről, László Istvánról elnevezett horgászversenyen. A borult időből napsütésbe forduló időjárás fogási szempontból is éreztette hatását, a kezdeti lendület a verseny végre alábbhagyott. Ennek ellenére szép eredmények születtek, összességében 45,5 kg hal került a szákokba, majd – a fair play szellemében – vissza a tóba.

Eredmények:  1. Kiss Attila 9520 g  2. Bede Sándor 8800 g  3. Érsek István 5240 g

A legeredményesebb női versenyző: Mesterfalvi Barbara 4740 g.

A legnagyobb halat Kiss Attila fogta, egy 3520 g tömegű amurral.

A legtöbb halat szintén Kiss Attila akasztotta.

Hiegl ZsoltKözéletPontyok és amurok voltak a nyerők a Komlói Bányász Horgász Egyesület László István-emlékversenyén. A győzelmet Kiss Attila (jobbról az első) szerezte meg 9,5 kg-os összteljesítményével.  Változékony időjárás közepette 18 horgász bontott szereléket a KBHE egykori versenyfelelőséről, László Istvánról elnevezett horgászversenyen. A borult időből napsütésbe forduló időjárás fogási szempontból is éreztette...