Családi nyaralásról készült fényképekkel nyerhetnek értékes díjakat a pályázók a „Kamera Família” elnevezésű fotópályázaton.

A Baranya megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház kreatív fotópályázatot hirdet a „Családok éve” alkalmából a Baranya megyei alsós diákok számára.

A feladat elég egyszerűnek tűnik: egy képet kell készíteni egy családi nyaralásról (telefonnal is lehet), mellé egy féloldalnyi leírást csatolni arról, hogy miért volt emlékezetes a pillanat. A fotóméret 14×21, a leírás A4-es lap fele, maximum 1 oldal lehet.

Az eredményhirdetésre szeptember 22-én kerül sor egy nagyszabású ünnepség keretében, amely egyben az elkészült képek kiállításának megnyitója is lesz, ahova minden pályázót és családját meghívják a szervezők.

A fődíj egy 3 napos/ 2 éjszakás családi hétvége, teljes ellátással a mázai Kantár-hegyi vendégházban – lovaglással, szabadidős programokkal. További díjak: családi belépő a Bikali Élménybirtokra, a pécsi Állatkertbe, az Abaligeti-barlangba stb.

A pályázat postai úton a következő címre lehet benyújtani: „Családok Háza” 7623 Pécs Szabó József utca 4.  A borítékra fontos ráírni: „Kamera Família”

Beérkezési határidő: 2018. szeptember 10.

Hiegl ZsoltKiemelt hírekKözéletCsaládi nyaralásról készült fényképekkel nyerhetnek értékes díjakat a pályázók a „Kamera Família” elnevezésű fotópályázaton. A Baranya megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház kreatív fotópályázatot hirdet a „Családok éve” alkalmából a Baranya megyei alsós diákok számára. A feladat elég egyszerűnek tűnik: egy képet kell készíteni egy családi nyaralásról (telefonnal is lehet),...