Több dobogós helyezéssel zárták az Országos Amatőr Táncversenyt a Dance for Life táncosai.

Budapesten a kétnapos, XXXIV. Zuglói Táncfesztivál – Országos Amatőr Táncverseny első napján vettek részt június elején a Dance for Life fiatal táncosai. A nagyszabású versenyen összesen 1700 nevező vett részt, ami fémjelzi a rendezvény színvonalát és népszerűségét. A lányok már a versenyszámuk előtt érkeztek, így végig nézhették a felpörgetett hangulatban zajló, felnőtt színpadi látványtánc bemutatóit, ami nagyon sok motivációt és inspirációt ad a további fejlődési irányokhoz.

Bara Zsanett táncosai több formációban és több kategóriában is indultak, így egyéni és csoportos előadásban, hip-hop-ban, illetve művészi látványtáncban mérettették meg magukat.

A szóló produkciók eredményei:

Galambos Kata művészi látványtánc (mini) 1. hely

Péntek Luca hip-hop (mini) 1. hely

Fuchs Petra hip-hop (junior) 4. hely

Csoportos táncok mini korosztályban:

Galambos Kata, Niedling Nikolett, Péntek Luca hip hop kis csoport 3. hely

Bérces Natasa, Gál Hanna, Galambos Kata, Niedling Nikolett, Péntek Luca, Regdon Hanna, Schwab Evelin, Tamás Dorka, Virág Bianka hip hop csoport 2. hely

Bérces Natasa, Galambos Kata, Niedling Nikolett, Péntek Luca, Regdon Hanna, Schwab Evelin, Tamás Dorka, Virág Bianka hip hop csoport 3. hely

A tánc iránt fogékony, zenét kedvelő, mozogni vágyó gyerekek folyamatosan bekapcsolódhatnak a csapat munkájába. Korosztálytól függően heti 1-3 alkalommal zajlik a táncedzés a teljes tanév alatt, folyamatosan, a késő délutáni órákban. Minden évben van Halloween buli, karácsonyi gála és nyári táborozás. Rendszeresen fellépnek a lányok a komlói rendezvényeken. Évente több versenyen is részt vesznek. Az edzésekre jelentkezni lehet Bara Zsanettnél, illetve a Közösségek Házában.