A hazai vereség után idegenben igyekezett javítani női kosárlabdacsapatunk. Sajnos a nagyszünetre már 16 pontos hátrányban voltunk, ami a mérkőzés végéig csak tovább nőtt.

Egy roppant erős, a hazai meccshez képest alaposan „felturbózott” csapat várt Czukor János tanítványaira Szekszárdon. Bár mindent megtettünk, hogy lépést tartsunk a vendéglátókkal, azok lassan felőrölték együttesünket.

Horváth Judit Amatőr Női Bajnokság, felsőházi rájátszás:

KSC Szekszárd – Komló Sport KK 106 – 65 (26-13, 24-21, 26-15, 30-16)

Szekszárd, 30 néző Vezette: Domokos, Villányi

Komló Sport KK: Czukor Mészáros Anett 17, Szabó Nóra 10/3, Kakócz Kata 9/6, Klonfár Dóra 3, Román Réka (c) Csere: Páncél Tímea 16/3, Balázs Regina 6, Fóris Fanni, 2, Marton Kornélia 2, Peti Zsófia, Kerekes Sarolta

Czukor János vezetőedző: “A mérkőzés roppant fontos volt a számunkra, szerettünk volna győzelemmel búcsúzni, és nem utolsó sorban egy hatalmas trófeát szerezni! Gratulálok az ellenfelünknek, jobbak voltak a pályán! De dicséret és elismerés illeti a csapatom minden egyes tagját! Ezek a lányok ma meghaltak, szívüket, lelküket kitették! Igazi nagybetűs CSAPAT-ként működtek! Köszönöm nekik ezt a fantasztikus szezont! Szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak is a sok támogatást, amit kaptunk!”

Ezzel csapatunk 13 mérkőzésből 10 győzelemmel és 3 vereséggel fejezte be a szezont.
A helyezés tekintetében nincsenek végső adatok, lévén a bajnokságban még folynak küzdelmek. Csapatunk jelenleg a tabella 3. helyén helyezkedik el.