Tamásiban, a Würtz Ádám Általános Iskola tornacsarnokában rendezték a kézilabda Diákolimpia korosztályos elődöntőjét. A négycsapatos selejtezőcsoportból a komlói Gagarin Általános Iskola jutott tovább a kecskeméti országos fináléba.

A Komlói Kökönyösi Gimnázium Gagarin Általános Iskolája, a Nagyatádi Bárdos Lajos Sport Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a házigazda Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium és a Szombathelyi Gothard Jenő Általános Iskola alkotta mezőny egyik elődöntőjében a Gagarin a Szombathelyt verte, míg másik ágon a Nagyatád jutott a döntőbe. Az első helyért vívott találkozón a komlói kézisek a Nagyatádnál 3 góllal voltak jobbak, ezzel Kiss Balázs edző csapata bejutott a kecskeméti országos döntőbe.

Eredmények:

Elődöntő: Szombathely-Gagarin (7-14) 12-22 Döntő: Nagyatád- Gagarin (10-15) 19-22

A sikert elérő csapat névsora: Balogh Norbert Botond, Begovácz Dávid,  Deák Levente Dániel, Galambos Péter, Hegyi Barnabás, Kaluzsa Erik, Keresztény Buda, Kirch Máté, Kugelmann Bence, Kugelmann Zsombor, Marcsek Péter, Schuszter Robin, Szombati Bendegúz, Uti Márton Bence