A bajnokság élcsoportjához tartozó Tatabányát győzte le serdülőcsapatunk a pontvadászat utolsó fordulójában. Ifjúsági csapatunk jól helytállt a bajnoki éremre is esélyes Komárom megyei együttes ellen. Nagyobb összpontosítással akár pontot is szerezhetett volna.

Az első félidő közepén már háromgólos előnyre tett szert a Tatabánya serdülőcsapata. Ezt igaz sikerült kiegyenlíteni, de az utolsó akcióval mégis a vendégek térhettek előnnyel pihenőre. A második félidő első harmada viszont a Komlóé volt. 15-11 után még felzárkózott a vendégcsapat egy gólra, de Illésék ezen a napon győzelemre voltak „beoltva”.

Serdülő I. osztály 22. forduló:
Sport36-Komló – Grundfos Tatabánya 23:17 (9-10)
Városi Sportközpont 50 néző V: Kóbor András, Tasnádi László

KOMLÓ: VANYEK – Trischler 2, FINTA 3, Apostolow, KOVÁCSEVICS 3/1, ILLÉS 7, Beck 1. Csere: Földvári, Bazsa, Lovász 1, SOMODI 3, Mihályfi 1/1, Tullner 2. Edző: Nagy Zoltán

Kiállítások: 6p illetve 4p      Hétméteresek: 2/1 illetve 3/2

Nagy Zoltán: „Örülök, hogy méltóképpen tudtuk lezárni az idényt. Óriási szívvel, akarattal és tudatos játékkal sikerült legyőzni az előkelőbb helyen álló Tatabányát.”

Sokáig meccsben volt ifi csapatunk is a vendég kék-fehérekkel, ám amikor átléphették volna a „küszöböt” mindig becsúszott egy-egy hiba.

Ifjúsági I. osztály 22. forduló:

Sport36-Komló – Grundfos Tatabánya 24:30 (11-14)

Városi Sportközpont 180 néző V: Kóbor András, Tasnádi László

KOMLÓ: Tullner – Trischler 1, Nyers 1, GAJDOS 3, KEMÉNY 7, Kaáli Nagy 2, Balogh 5, Finta. Csere: VANYEK (k), Putnoki 2/2, Finta, Illés 3. Edző: Szappanos Gergely

Kiállítások: 8p illetve 4p Kizárva: Gajdos 52.p     Hétméteresek: 2/1 illetve 3/2

Szappanos Gergely: „Sajnálom a mérkőzést, mert annak ellenére, hogy 6 gólos vereség lett a vége, apróságokon múlott a pontszerzés.”

 

Serdülőink 16 ponttal (8 győzelem) a 8. helyet foglalják el a tabellán, míg az ifik a 11. helyen (4 győzelemmel) várják a riválisok utolsó mérkőzését.