A Közösségek Házában tartotta 60. születésnapját a Gesztenyési Asszonyklub. Az ünnepség felvezetéseként Korbuly István tolmácsolásában Kiss József 1993-ban írt – az asszonyklubnak szánt – versét szavalta el.

Polics József polgármester a jubileum alkalmával azt hangsúlyozta, hogy egy 67 éves városban egy 60 éves civil szervezet nagy értéknek számít, példát mutat a Komlón működő nagyszámú közösségnek. Köszönetét fejezte ki azoknak, akik elindították és azoknak, akik megtartották a hat évtized alatt.

Horváth Éva, a klubnak otthont adó Közösségek Háza vezetője kiemelte, hogy nem volt még a városban klub, mely hatvanéves fennállását ünnepelte volna, de még környéken is fehér hollónak számít. Úgy ítélte meg, hogy a közösségük pozitív kisugárzása az, ami különlegesség teszi a jubileumát ünneplő Gesztenyési Asszonyklubot.

A jelenlegi elnök, Farkas Gyuláné, Erzsike köszönetét fejezte ki a sokéves támogatásért. Ígéretet tett arra, hogy megőrizve hagyományaikat, az utánuk jövő korosztály is életben tartja a klubot.

Az ünnepség résztvevői néma főhajtással tisztelegtek azok előtt, akik már nem lehettek tanúi a 60 éves jubileumi rendezvénynek.