Komló város önkormányzata és a Súgólyuk Egyesület immár 4. alkalommal rendezi meg a Komlói Amatőr Színházi Találkozót. A színházi csemegére május 31. és június 3-a között kerül sor.

A hagyományossá vált seregszemle az idei évben több újdonságot is tartogat. A korábbi években megszokott felálláshoz képest idén megváltozik a szakmai zsűri összetétele. Kubik Anna Kossuth-díjas színművésznő az idei évben, színházi elfoglaltságai miatt nem tud részt venni a rendezvényen. Helyét Hűvösvölgyi Ildikó, szintén Kossuth-díjas színművésznő veszi át  a zsűri élén.

Dr. Hoppál Péter, kultúráért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő, személyes közbenjárására az idei évben az eddigieknél jóval magasabb, mintegy 15,1 millió forintos költségvetésből gazdálkodó fesztiválon a megemelt büdzsé okán minden eddiginél gazdagabb Off-program kínálat várja a résztvevőket.

A nyitó napon rögtön két kocertet is láthat a közönség. 21 órától a komlói 40+ Zenekar szórakoztatja a látogatókat a Súgólyuk Színház énekeseivel kiegészülve a 48-as téren felállított szabadtéri színpadon, majd a kópházai What’sUpCi zenekar etno-folk-pop koncertje alapozza meg a fesztivál hangulatát.

Pénteken az Attila Fiai Társulat ad koncertet a színház előtti téren, Kalapács József, Rudán Joe, Varga Miklós,Tóth Reni és számos hazai kíváló rockzenész közreműködésével.

Szombat este a Budapest Jazz Orchestra élő koncertje kínál kiváló kikapcsolódási lehetőséget. A Queen együttes mára már klasszikussá vált dallamait Wolf Kati, Kocsis Tibor és Csordás Levente előadásában, jazz-stílusban élvezheti a publikum.

A vasárnapi díjkiosztó előtt a szervezők még egy koncerttel kedveskednek a résztvevőknek. Vastag Csaba és barátai várják a zenekedvelőket a koradélutáni órákban.

Természetesen a kísérőprogramok közül nem hiányozhat a megszokott kézműves piac, az állatsimogató, a gyerek- előadások sem…

A 4 napos fesztivál valamennyi programja, mindenki számára ingyenes!

Hiegl ZsoltKiemelt hírekKultúraKomló város önkormányzata és a Súgólyuk Egyesület immár 4. alkalommal rendezi meg a Komlói Amatőr Színházi Találkozót. A színházi csemegére május 31. és június 3-a között kerül sor. A hagyományossá vált seregszemle az idei évben több újdonságot is tartogat. A korábbi években megszokott felálláshoz képest idén megváltozik a szakmai zsűri...