Sokunk szeretett iskolája, a Nagy László, előtte Kun Béla Gimnázium a 2018/2019-es tanévben ünnepli 65. születésnapját.

Szeretnénk ezt a nevezetes eseményt méltó módon megünnepelni, ezért többféle rendezvényt, megemlékezési formát tervezünk, melyekről már most tájékoztatunk mindenkit: jelenlegi és régebbi gimnazistákat.

Azt reméljük, hogy minél többen szívesen vesznek részt a programokon, olvasnak visszaemlékezéseket, esetleg küldenek nekünk olyan dokumentumokat, amiket megjelentethetünk.

  1. Egész tanévben publikálunk majd a hu Gimis hírek rovatában, illetve facebook oldalunkon olyan híreket, emlékeket, melyek érdekesek, meghatározóak voltak valamikor a 65 év során. Ehhez várunk anyagokat.
  2. Jubileumi játékot készítünk: a szerencsekerékhez hasonlóan „megpörgethető” lesz egy kerék, melyen az iskolával kapcsolatos kvíz kérdések, képek, videók szórakoztatnak majd.
  3. 2019. május 25-re tervezzük a Találkozások terét a Városház téren, ahol találkozhatnak egymással csoportok, osztályok, baráti társaságok. Barátságos, vendégváró hellyé varázsoljuk a területet (rövid műsorszámokkal, büfével), hogy a kellemes környezet is növelhesse a jó hangulatot. A szervezés, jelentkezés részleteiről a későbbiekben írunk.
  4. Az esemény zárásaként pedagógustalálkozót tartunk a Gimnáziumban, ahová Komló és környéke óvodáinak, általános iskoláinak és középiskoláinak pedagógusait várjuk szeretettel egy kellemes összejövetelre. Ennek a részleteit is megosztjuk majd később.

Reméljük, hogy sokak örömére történnek majd ezek az események, és szívesen emlékszik vissza mindenki a gimnáziumban töltött éveire.

Hogy mindez igazán sokrétű lehessen, várunk minél több emléket (képet, videót, leírást, visszaemlékezést), illetve várjuk a találkozókra való jelentkezéseket az iskola titkárságán (72/482-367/102-es mellék) vagy az e-mail címünkön (gimnazium@nagylaszlo­-komlo.sulinet.hu)