Április 9-én óvodások énekétől volt hangos a komlói Színház- és Hangversenyterem. Az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei egy rendhagyó hangversenyre hívták meg a nagycsoportos óvodásokat.

„Az eltűnt hangok meséje” című előadás alatt a főszerep a hangszereké volt, melyeket zeneiskolás tanulóink (Petre Dorka, Iharosi László, veres Izabella, Sepsi Imre, Krajncz Dorina, Steiner Vivien, Csonka István, Kovács Henriette, Petre Áron, Iván Nikolett, Paján Gréta, Sváb Alexa) szólaltattak meg. Tündér néni (Takács Dóra), a hangszerek és a gyerekek segítségével szerettették meg a Huncut Manóval (Heisz Botond) a zenét. Néptáncos növendékeink népi játékukkal varázsolták el az ovisokat. Aki eljött, nagyon jól érezhette magát az EFAMI „óvodás hangversenyén”.

Köszönjük Almazova Natalia, Bayer Attila, Császár András, Egriné Kordé Ágnes, Kirch Zoltán, Kovács Andrea, Németh Csilla, Ruzsinszky Emma, Siptárné Balázs Hajnalka, Szebenyi- Papp Szilvia, Takács Dóra, Tóth Gábor felkészítő tanárok áldozatos munkáját!