Folytatódott az álom, harmadik meccsét is megnyerte a rájátszásban kosárlabdacsapatunk. 9 pontos győzelem az Iványi Dalmával felálló PVSK ellen. Fotó: Pöfike Sport

Ismét hazai pályán léphettünk parkettre nagyszámú szurkolóink előtt, ahol a PVSK csapatát fogadtuk a bajnoki címért folyó rájátszásban. Az elmúlt héten sikerült nyernünk vendégként ellenfelünk otthonában, erre készültünk hazai pályán is.

Sajnos nem indult zökkenőmentesen a találkozó, a pécsi csapat egy 8-0-val lepett meg minket. Időkérés után rendeztük sorainkat, de leginkább csak a büntetővonalról sikerült betalálni. Az első negyedben csak 2 mezőnykosarat értünk el.

A második és harmadik játékrészben nagyobb fokozatra kapcsoltunk, sikerült jelentősen elhúzni. Közel 20 pontos előnyünk azonban visszaolvadt hatra. Szerencsére helyén volt a lányok szíve, és egy nagyszerű utolsó 2 perces rohanással lezártuk a találkozót. és megszereztük a győzelmet!

Horváth Judit Amatőr Női Bajnokság – rájátszás:

Komló Sport KK – Pécsi VSK 73 – 64 (14-15, 24-17, 21-14, 14-18)

Komló, 250 néző Városi Sportközpont Vezette: Fleischmann, Kiss

Komló: CZUKOR-MÉSZÁROS ANETT 33/6, SZABÓ NÓRA 10/3, KAKÓCZ KATA 10/3, KLONFÁR DÓRA 7, ROMÁN RÉKA (c)

Csere: BALÁZS REGINA 8/3, PÁNCÉL TÍMEA 4, PERLECZKY BOGLÁRKA 1, BAKSAI VIVIEN, FÓRIS FANNI

Czukor János vezetőedző: „Először is a nagyszerű közönségünknek szeretném megköszönni a szurkolást és a csapatom is nagy elismerést érdemel! Nagyon nehezen érkeztünk meg a hazai pályára, a mérkőzést többször elvesztettük, de mindannyiszor meg tudtunk újulni! Olyan teljesítmények jöttek elő most, amik már régóta bennünk voltak! Sajnos csapatkapitányunk megsérült a mérkőzés folyamán, remélem, hamarosan játékra jelentkezik, ezúton is jobbulást kívánok neki! Még 3 nagyon fontos mérkőzés áll előttünk!”

Csapatunk április 24-én a Petőfi SE-vel mérkőzik idegenben, majd a Szekszárd csapatával játszik oda-visszavágót!