A PI-ER Technical Kft. közvetlen környezetében és az út túloldalán 48 férőhelyes parkoló kerül kialakításra a közeljövőben.

Az Anna-aknai társasházakhoz tervezett beruházás – ami a komlói közmunkaprogramból valósul meg – tartalmazza az érintett terület vízelvezető árkának rekonstrukcióját, az út menti járdaszakasz és a több tucat gyephézagos parkoló kialakítását.

A fejlesztés nem csak az ott lakók kulturáltabb parkolását segíti elő. Átellenben az út másik oldalán található PI-ER Technical Kft. munkatársai is rendezettebb körülmények között parkolhatnak, valamint a társasház aljában működő kisbolt áruszállítása is gördülékenyebben történhet meg.

Polics József polgármester elmondta, bár nem kérdeztük meg az ott élőket a beruházásról, a parkolóhely-bővítés mindenkinek közös érdeke. A munkálatokkal előreláthatólag a nyár végéig elkészülnek a szakemberek – tette hozzá. A városvezető elégedettségének adott hangot azzal kapcsolatban is, hogy a beruházást az értékteremtő közmunkaprogram keretében végzik a munkások, mint megjegyezte: „a komlóiak építenek a komlóiaknak”.