Tizenhárom országgyűlési képviselőjelölt mérettetheti meg magát április 8-án Baranya megye 2. számú országos egyéni választókerületében. (Az április 2-i adatok szerint.)

A korábbi 15 helyett, a visszalépések miatt már csak 13 jelöltre lehet szavazni április 8-án a Baranya 2-es számú választókerületében az országgyűlési választásokon.

A térség jelenlegi országgyűlési képviselője, Dr. Hoppál Péter (Fidesz-KDNP) mellett Hohn Krisztina, az LMP- Új Kezdet, Nagy Ferenc, a Demokratikus Koalíció, Gyimesi Gábor, a Jobbik Magyarország Mozgalom, Berkecz Balázs, az Együtt, Bogolin Csaba, a MIÉP, Körömi Attila, a Momentum, Kulcsár Jánosné, az Összefogás Párt, Lovasné Parczen Gabriella, A Haza Pártja, Martos Csongor, Magyar Kétfarkú Kutya Párt, Rajczi Klára, a Kössz, Tukora Gábor, a Modern Magyarország Mozgalom (MOMA), Vasvári Ametiszt Rita, a Családok Pártja jelöltje vesz részt a voksoláson.

Megszerezte a megfelelő számú ajánlást, de visszalépett az indulástól Dr. Biró Károly független jelölt és Varga István, a Magyarországi Cigánypárt képviselőjelöltje.