A kézilabda baranyai ünnepére készülnek vasárnap Komlón. A Telekom Veszprém vendégjátéka az ország minden pontján piros betűs napnak számít. Fotó: archív

 

A mérkőzés promovideója ITT tekinthető meg!

Telt ház fogadja a csapatokat a vasárnap 16 órától sorra kerülő mérkőzésen, s ez még akkor is így van, hogy az M4 országos sportcsatorna is műsorára tűzte a találkozót.

Az őszi mérkőzés a piros-fehér sztáralakulat 15 gólos különbségű győzelmét hozta, nem volt kérdéses a két pont sorsa, ahogy most sem az. Ennek ellenére a nagy nyilvánosság és a komlói hagyományok is garantálják, nem feltett kézzel lépnek pályára kézilabdázóink. Egyetlen pillanatra sem lankad majd figyelmük, igyekeznek minél többször borsot törni a nemzetközi klasszisokból álló vendégek orra alá.

Kilvinger Bálint, a Sport36 vezetőedzője szerint is fontos lesz a csapat hozzáállása a mérkőzéshez, hogy ne csak asszisztáljunk a nagynevű ellenfelünknek. Ahogy fogalmazott: a korábban is jellemző mentalitással kell pályára lépnünk. A legjobb játékunkat kell nyújtanunk, s hogy ez mire lesz elég, az a mérkőzés végén derül ki.”

Némileg csökkentheti helytállásunk esélyét, hogy mostanra érte el egy sérüléshullám a csapatot, amely kérdőjeleket rajzolt a vasárnapi kerethirdetés köré.

A Telekom Veszprém csapatában viszont biztosan nem lép pályára Nagy László, aki még a Szeged elleni rangadón szenvedett kéztörést. Az autogramkérőknek vélhetően így is lesz elég dolga mérkőzés után a világsztárok között.

Ugyanakkor a komlói sztárok közül Igor Marković áll egy szép jubileum előtt. A Veszprém ellen ünnepelheti 100 gólját a bajnokságban a népszerű montenegrói szélsőnk. Ezúton is gratulálunk Srečko Jerkovićnak, aki Egerben lépett a 100-asok klubjába.

K&H Kézilabda Liga 21. forduló, március 18. 16 óra:

Sport36-Komló – Telekom Veszprém

Komló, Városi Sportközpont V: Asztalos, Bárkányi

Fontos tudnivalók a mérkőzéssel kapcsolatban:

A holnapi mérkőzésre a kapukat 14.00 órakor nyitják a szervezők. C szektor bejárata a Kossuth L utca felőli oldalon lesz. A C szektor részére 15.55-ig és félidőben külön büfét alakítottak ki. Mérkőzés alatt ez a büfé zárva. Fontos, hogy csak a belépőjegy szerinti szektorban lehet helyet foglalni. Az A és B szektor beléptetése a főbejárat felől történik. VENDÉGSZURKOLÓK csak a részükre kijelölt szektorban foglalhatnak helyet.

A mérkőzés előtt korlátozott számban állóhelyi jegyek még kaphatók lesznek hazai szurkolók részére. Pénztárnyitás: 15.00 ! Nyitva tartás: amíg a jegyek el nem fogynak vagy maximum 15.30-ig!