Komló város területén, az elmúlt évekhez hasonlóan 2018 tavaszán is megrendezésre kerül a lim-lom szállítási akció.A szállítást a lakosság részére a Dél-Kom Nonprofit Kft. megbízásából a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. végzi. Az akcióban a háztartásban feleslegessé vált felszerelési tárgyak, bútorok, egyéb használhatatlanná vált ingóságok elszállításáról gondoskodunk. A gyűjtés helyeként a lakóépületek szeméttároló helyeit jelöljük ki és kérjük a lim-lomnak az ott történő tárolását. Építési törmeléket, gumiabroncsot, elektronikai hulladékot, veszélyes hulladékot a lomtalanítás alkalmával NEM szállítunk el! Ezeket a Sportvölgyben található lakossági hulladékudvarban, díjmentesen (mennyiségtől függően) helyezheti el a Tisztelt Lakosság.

Kérjük, hogy felhívásunknak a város és közvetlen környezetünk tisztasága, munkánk szakszerű lebonyolítása érdekében szíveskedjenek eleget tenni! – Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt.

Lomtalanítási időpontok a lakosság részére Komló város területén:

április 10-11. (kedd-szerda):

Belváros, Szilvás, Somág, Kenderföld, Mecsekjánosi, Kisbattyán városrészek,

április 16-17. (hétfő-kedd):

Körtvélyes, Kökönyös, Dávidföld, Mecsekfalu, Sikonda városrészek,

április 23-24. (hétfő-kedd):

Gesztenyés, Zobákakna, Zobákpuszta, Annaakna, Imretelep, Újtelep, Sóstó, Béketelep, Majális tér városrészek és Kossuth aknai út.

A lim-lom akció időpontján kívül a feleslegessé vált háztartási hulladékot a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. számlázás ellenében tudja elszállítani.
Az építési törmeléket egész évben megrendelés esetén szállítjuk el a megrendelőtől. Ehhez 1, 3 vagy 5 köbméteres konténert tudunk biztosítani.
A rendelés leadás hétköznapokon 6 órától 13 óráig, a 72/482-703-as telefonszámon lehetséges.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Komló város családi házas övezeteiben március 19-től november végéig, hétfői napokon indítunk zöldjáratot. Csak az összekötegelt, 1,5 méternél nem hosszabb, 15 kg-nál nem nehezebb nyesedéket szállítjuk el!

 

A KVG Zrt. munkatársai

HegyhátMédia Kft.FelhívásKiemelt hírekKözéletKomló város területén, az elmúlt évekhez hasonlóan 2018 tavaszán is megrendezésre kerül a lim-lom szállítási akció.A szállítást a lakosság részére a Dél-Kom Nonprofit Kft. megbízásából a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. végzi. Az akcióban a háztartásban feleslegessé vált felszerelési tárgyak, bútorok, egyéb használhatatlanná vált ingóságok elszállításáról gondoskodunk. A gyűjtés helyeként a...