Másodszor is telt ház fogadta a New Generation mesés táncjátékát.

A New Generation tánccsoport ötödik önálló darabja “A casting”. A táncjáték előkészületei még 2017 szeptemberében kezdődtek, amikor nemcsak a szöveg betanulása vagy a koreográfiák betanítása indult, hanem a díszlet elkészítése is, amit szintén saját maguk terveztek a csoport tagjai.

Az ősbemutatóra 2017. december 15-én került sor a Színház- és Hangversenyteremben, ahol telt ház fogadta a csoportot, és vastaps volt a jutalom. Az előadáson több, mint 40 táncos lépett színpadra.  A darabot Császár Adrián a csoport művészeti vezetője írta, rendezte és koreografálta, a díszlet Császár Adrián, Hajdu Dorina és Csonka Antónia nevéhez fűződik.  Az előadásokat Rákos Ildikó fotózta.

Február közepén a csoport – életében először – “utaztatta el előadását” egy másik városba. Császár Adrián elmondta, Bonyhádon 2017 szeptember óta működik tánccsoport kb. 60 fővel, így nem volt kérdés, hogy ott is előadják A castingot. Bonyhádon, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ adott otthont az előadásnak, ahol a komlóihoz hasonló sikert értek el.

Legutóbb, március 9-én ismét Komlón lépett színpadra a csoport, ahol az ősbemutatóhoz hasonlóan telt ház fogadta őket, a már-már elmaradhatatlan vastapssal. Idén nemcsak a csoport  komlói, hanem bonyhádi táncosai is felléptek.

A 2007-ben alakult tánccsoport várja a lelkes csatlakozni vágyókat a Közösségek Házában.