Élesedik a helyzet a bajnoki évad harmadik számú sorozatában. A négy közé jutásért folyó Komló – Cegléd párharc első felvonására kerül sor csütörtökön a Liga Kupában.  

A 17 órától kezdődő találkozón a legjobb négy közé jutás a tét, mely a Liga Kupa kiírása szerint már pénzdíjat ér. Ennek okán vélhetően nagy csatát láthatnak a szurkolók a csütörtöki komlói és a pénteki ceglédi találkozón is.

A promovideót IDE kattintva tekintheti meg!

A tervek szerint a Sport36-Komló a szabályok engedte legjobb összeállításban lép pályára, így két külföldi is bekerül a keretbe. A zuhanyhíradó szerint Marković játéka esélyes, a másik légiós kiléte még bizonytalan. Az eddig jól helytállt fiatalok mellett rutinosabb játékosok is pályára léphetnek a Cegléd ellen.

Mindenesetre van miért visszavágni az alföldi együttesnek. December elején Komlón sima, nyolcgólos ceglédi győzelem született a bajnokságban.

Liga Kupa, negyeddöntő 2018. 03.01. 17 óra

Sport36-Komló – Ceglédi KKSE

Komló, Városi Sportközpont V: Felhő, Öcsi

A Liga Kupa további párosítása és az eddig lejátszott mérkőzések: FTC – Eger 25-24, Dabas – Orosháza 31-25, Vác – Balmazújváros 30-25, 29-21 (59-46-os összesítéssel továbbjutott a Vác).