Nem teltek eseménytelenül a Pöndöly Egyesület táncosai számára az újesztendő első hetei.  

Az együttes előbb Miskolcon járt, ahol részt vett a VIII. Görömbölyi Forralt Bor és Tepertő Napon. A város képviseletében fellépett a Pöndöly felnőtt, illetve Pipitér csoportjának néhány tagja, zenélt a Vörös rezesbanda illetve hangjukkal kápráztatta el a közönséget a Réti Pipitér énekegyüttes.

A busójárás alkalmából tartották a 47. Schneider Lajos Népdaléneklési és Népzenei Tehetségkutató Versenyt Mohácson. A programon a Réti Pipitér énekegyüttes és a Hegedűs banda vett részt. A produkciókat Sebő Ferenc, Eredics Gábor és Juhász Katalin minősítette. A Réti Pipitér énekegyüttes kiemelt arany-, a Hegedűs banda arany minősítést ért el. A felkészítők Németh Csilla, Mészáros Vince és Deáky Péter voltak.

Múth Ádám a legutóbb Egerben vett részt a X. Országos Ifjúsági Szólótáncverseny döntőjén. Az igen erős mezőnyben Ádám a mind a kötelező (Szatmári) mind pedig a szabadon választott (Báréi) táncanyaggal igen jól szerepelt. A versenyre az együttes vezetője, Kirch Zoltán készítette fel, a versenyen való teljesítményét különdíjjal jutalmazta a zsűri. Forrás. pondoly.hu