Adminisztrációs ügyfélszolgálat kiszervezéssel foglalkozó cég költözött be a városgondnokság régi épületébe.

Az Anderson Group Hungary Kft. a Tompa Mihály u. 12. szám alatti, két évig üresen álló városgondnokság épületét vette használatba önkormányzati támogatással. Az ingatlanban a cég kiszervezett adminisztrációs és telefonos ügyfélszolgálati tevékenységet végez, kimenő és bejövő irányú telefonhívásokat kezel szerződött partnerei részére.

A vállalkozást Teszárik Zoltán, ügyvezető mutatta be. A szakember kifejtette, a tevékenységüket 15 komlói munkatárssal kezdték, de a kapacitás tovább bővíthető. Az épületben ugyanis több irodahelyiség üresen áll még, ami lehetőséget kínál a létszámemelésre.

Az ügyvezető elmondta: az épülettel teljes mértékben elégedettek, hiszen egy felújított, riasztóval ellátott ingatlanba költözhettek be. A közeljövő tervei között szerepel a vizesblokkok és a konyha felújítása is. Továbbá – a mai kor szellemiségében – pihenőszobát is kialakítanak, amelyben már helyet kapott egy babzsák és egy csocsóasztal is.

„A sikeres működés az adminisztrációs feladatok vegyítésében – bejövő, kimenő ügyfélszolgálat létrehozásában – rejlik.  Már az induláskor nagyon jó kollektíva alakult ki. Igaz, különböző szintű munkatapasztalattal, de ez nem okoz gondot, hiszen mindenki gyorsan tanul” – összegezte eddigi tapasztalatait Teszárik Zoltán.