Rázós meccsen vertük a Győri Elektromost. Az első két meccsén eredménytelen Sabján hozta végül a győzelmet.

Alaposan megszenvedtünk a sereghajtó Győr ellen a hétvége záró összecsapásán. A bajnokesélyes PEAC és BVSC ellen még belefért a vereség, de a Győrt feltétlenül meg kellett verni ahhoz, hogy a kiesés szempontjából nyugodtabb tavasz elé nézzünk.

Párosunk győzelme jó előjáték volt az egyéni körök előtt, amelynek első szakaszában Kanabé és Bátorfi is hozta meccsét. Utóbbi a nap összecsapásán, 3-2-re verte a – sérüléséből éppen felépült – kellemetlen stílusú Bérest. Egyedüli hibapont Sabján neve mellé került, aki simán kikapott Lungtól.

A második körben ugyancsak Sabján hibázott; ezúttal Béres verte fiunkat. Utólag derült ki, hogy milyen fontos volt ebben a körben Kanabé ötjátszmás győzelme Lunggal szemben.

5-2-ről indult a záró szakasz, tehát egy győzelem elég volt ahhoz, hogy az összes pontot bezsebeljük a vendégektől.  Igaz, ez igencsak nehezen jött össze: előbb Kanabé kapott ki Bérestől, majd Lung verte Bátorfit. 5-4-nél a két nyeretlen, Sabján és Bíró állt asztalhoz. A sorsdöntő mérkőzésen Sabjánnak helyén volt a szíve, magabiztosan hozta a mérkőzést, ezzel a győzelmet csapatunknak.

Extraliga 10. forduló:

Komló Sport – Győri Elektromos 6:4 (1-0, 2-1, 2-1, 1-2)

Kökönyösi asztalitenisz-csarnok

Pontszerzők: Bátorfi, Kanabé páros 1, Kanabé 2, Bátorfi 2, Sabján 1 illetve Lung 2, Béres 2

Szombaton játszották: Komló Sport – BVSC 0-7