Egy “NAGY” utazásban volt része a komlói HÉLIX SE vízilabda csapatának. Sopronba vették az irányt, hogy  – a Dunántúli Vízilabda Bajnokság keretében – összemérjék erejüket Velence és Ajka csapatával szemben. Beszámoló a mérkőzésről:

“Mindkét meccsen alaposan elfáradt a csapat, de a játék egyre jobban megvalósult játékosaink között. Kezd kirajzolódni, hogy ki miben erős, és hogyan tud eredményesen hozzátenni a csapat játékához, hiszen az idei szezonban a csapatépítés az elsődleges cél. A kapuban Erdei Rajmund nagyon gyorsan megtalálta a helyét, és sokszor jól avatkozott játékba. Szilágyi Bertold gyors felúszásaival és lövőerejével a csapat góllövő játékosa volt. Varga Márk, Szinger Dominik messzeívelő indításaikkal, gólpasszaikkal vétették magukat észre. Tóth Kevin nagyon sokszor úszott vissza védekezni, mellyel többször sikerült megakadályozni az ellenfél támadását. Kis Milán igazi védekező játékos. Both Milántól nagyon szép labdás felúszásokat láthattunk. Kulcsár Vanda, a csapat legjobb úszója, kiváló erejével helyettesítette a fiúkat a vízben, míg ők kifújták magukat. Tóth Dávid és Petrovics Rikárdó, a csapat két legfiatalabb tagja szintén kulcsszerepet kapott és örömmel segítették ki a nagyokat egy-egy negyed erejéig a vízben.”

A csapat továbbra is várja az érdeklődőket, csatlakozni kívánókat, akik szeretnék kipróbálni a vízilabdát!

Hiegl ZsoltSportEgy 'NAGY' utazásban volt része a komlói HÉLIX SE vízilabda csapatának. Sopronba vették az irányt, hogy  - a Dunántúli Vízilabda Bajnokság keretében - összemérjék erejüket Velence és Ajka csapatával szemben. Beszámoló a mérkőzésről: 'Mindkét meccsen alaposan elfáradt a csapat, de a játék egyre jobban megvalósult játékosaink között. Kezd kirajzolódni,...