Idény eleji játékkal rukkolt elő női kosárlabdacsapatunk az év első bajnokiján. Szerencsére a győzelem összejött.  Fotó: archív

Felnőtt csapatunk első hazai mérkőzését játszotta a 2018-as esztendőben, ami sajnos nem hagyott maradandó nyomot. Nehezen vettük fel a ritmust a remek formát mutató kaposvári lányok ellen, az első negyedet követően ezek miatt 8 pontos hátrányba is kerültünk.

A 13. percben sikerült egy 12-0-ás rohamot futni, de a lendület ismét megtört, így csak 2 pontos előnnyel fordultunk a második félidőre.

Sajnos a következőkben is pontatlanul, néhol kapkodva játszottunk, dobásaink nem értek célba, sok hibát vétettünk. A mérkőzés végén azonban sikerült érvényesítenünk a rutinunkat, de ez most nem társult szép játékkal.

Horváth Judit Női Amatőr Bajnokság Nyugati Liga:

Komló Sport KK – Gyakorló DSE 52:48 (10-14, 14-8, 16-12, 12-14)

Városi Sportközpont, 120 néző Vezette: Kiss, Kovács

KOMLÓ: Czukor-Mészáros Anett 28, Kakócz Kata 9/3, Baksai Vivien 6, Szabó Nóra 4, Balázs Regina 3 Csere: Fóris Fanni 2, Román Réka (c), Klonfár Dóra, Páncél Tímea, Perleczky Boglárka, Móczár Dorottya, Peti Zsófia.

Czukor János vezetőedző: “Kosáreső helyett, könnyeket hullattunk. Nehezen, statikusan játszottunk. A győzelem megvan, de nem lehetünk elégedettek! Ennél sokkal jobbak vagyunk!”