Korán, már január 8-án megkezdte felkészülését a tavaszi szezonra labdarúgócsapatunk. Azóta egy sor tesztmérkőzést játszott Balázs Péter csapata,  köztük hármat (dőlt betűvel) a megyei szövetség által életre hívott Téli Nagypályás Torna égisze alatt.

 Eredmények:

Komló – Hosszúhetény (megye 2.) 11-1
Komló: Herbert Roland-Kolat-Czifra-Korbuly-Szabó-Gelencsér-Szászfai-Kis Varga-Miltner-Fülöp-Sergiu Cserék: Lackó-Tóth-Bartek-Kacsa-Biró-Herbert Ricsi-Jurátovics-Hovorka
Gólszerzők: Miltner 3 – Kacsa 3 – Fülöp 2 – Sergiu – Czifra – Bartek

Komló – Diana (megye II.) 4-0
G: Sergiu, Biró, Bartek,Herbert Richárd

Kozármisleny (NB III.)  – Komló 1-0
Komló: Lackó-Kolat-Korbuly-Czifra-Szabó-Miltner-Bolboaca-Szászfai-Vass-Biró-Kacsa
Cserék: Tóth-Herbert Ricsi-Jurátovics-Fülöp-Kis-Varga-Hovorka

Bóly (megye 1.) – Komló 2-0
Komló: Lackó-Kolat-Tóth-Czifra-Gelencsér-Sergiu-Szászfai-Herbert-Bartek-Vass-Fülöp
Cserék: Miltner-Biró-Kacsa-Jurátovics-Kis-Varga
A találkozókra minden esetben Kozármislenyben került sor. A Komló szerdán Szekszárdon, a Tolna ellen folytatja a felkészülést.

U 14-es csapatunk Szentlőrincen játszott edzőmérkőzést:
Szentlőrinc – Komló 0-2
Góllövők: Fekete M. és Zrínyi

Valamelyest változik a KBSK kerete a tavaszi szezonra. A Komlói Bányász SK Facebook-oldala szerint távozik a csapattól Király Márk, aki Lovászhetényben folytatja, Lajos Patrik abbahagyta a labdarúgást, Kichler Richárd pedig visszamegy Orosházára.

Az oldal szerint a szakmai stáb lehetőséget ad az utánpótláskorú Gyenis Máténak, Papp Kristófnak és Pozsgai Máténak a bizonyításra. A klub tárgyal Hovorka Krisztián (Kozármisleny), Vörös Martin (Bóly) és Bartek Szilveszter (Magyarszék) visszaigazolásáról.