A megye utánpótlásának apraja-nagyja tette tiszteletét a Komlón rendezett teremtornán. A komlói csapatokon kívül Pécsről és Szigetvárról érkeztek labdarúgó-palánták az év első hazai futballeseményére.

Délelőtt az U7-es korosztály vette birtokba a sportközpont parkettjét, délután az U9-esek vívtak színvonalas csatát a szépszámú érdeklődő előtt. A Hovorka Zoltán által felkészített komlóiak „A” és „B” csapatai lelkes és eredményes játékukkal kivívták a szurkolók elismerését.

Eredmények:

U7-es korosztály (a komlói csapatok eredményei): Komló A – Komló B 3-2, Komló B – Sportolda Pécs 1-0, Komló B – PVSK 6-1, Komló A – Szigetvár 5-1, Szigetvár – Komló B 1-5, Komló A – PEAC 2-6, PVSK – Komló A 0-8, PEAC – Komló B 4-1, Komló A – Sportolda 4-4.

A szervezők nem állítottak fel rangsort a mérkőzések után. A kispályás torna válogatottjába két hazai játékos – Czéder Attila (Komló „A”) és Frei Ádám (Komló B) – is bekerült.

A Komló A és B csapata egyaránt dicséretet érdemel

U9-es korosztály komlói vonatkozású eredményei: Komló A – Komló B 1-1, Komló A – PEAC  0-0, Komló A – Szigetvár 6-0, Komló B – Szigetvár 3-0, Komló B – Sportolda (Pécs) 0-3, Komló A – Sportolda 1-3, PVSK – Komló B 0-0,Komló A – PVSK 2-1, Komló B – PEAC 0-3.

A torna végeredménye: 1. Sportolda 13p 2. PEAC 11p 3. Komló A 8p  4. PVSK 4, 5. Komló B 4p 6. Szigetvár 0p.

A komlóiak közül ketten kerültek a kupa válogatottjába. Játékuk alapján Varga Áron (Komló A) és Murber Zoltán (Komló B) neve szerepelhet a legjobbak között.