A horvátországi Vinkovácban játszotta második felkészülési mérkőzését a Sport36-Komló NB I-es együttese. A rendkívül tartalékos kék-fehérek a rendhagyó három harmadot követően egygólos vereséget szenvedtek vendéglátóiktól.

Felkészülési mérkőzés:

RK SPAČVA VINKOVCI – SPORT36-KOMLÓ 30:29 (8-9,19-20)

Vinkovác, 200 néző

KOMLÓ: Selymes – Gebhardt 7, Balázs S. 2, Sunajko 3, Grünfelder 1, Katzirz 3, Hoffmann 2. Csere: Granić (k), Kovács M. 1, Szkokán 3, Wéber 2.

A kétszer 25 percet követően a fiatalok kaptak lehetőséget bizonyításra. A Szabó Martin – Szkokán, Kemény 2 (ifi), Sunajko F., Gajdos (ifi), Wéber, Nyers 3 (ifi) összeállítású csapatunk zárta a mérkőzés utolsó harmadát. Jól védekező fiataljaink mindössze két góllal maradtak alul a „nagy” Vinkovcival szemben.

Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kilvinger Bálint összességében elégedett volt a látottakkal. „Sérüléseink és betegség miatt voltak hiányzóink. Új dolgokat tudtunk gyakorolni. A fiatalok is kaptak lehetőséget az utolsó harmadban” – összegezte a látottakat a Premijer ligás együttes elleni összecsapást követően.

A csapatból ezúttal több játékos is hiányzott. Mások mellett nem lépett pályára a vinkováci Bartola Kašića csarnokban a vírusos fertőzéssel ágynak dőlt Jerković, a kiújult vádlisérüléssel bajlódó Pribanić, a vállpanaszokkal küszködő Obradović és az EB miatt távol lévő Marković.

Az együttes legközelebb január 23-án a Veszprémi KKFE elleni Liga Kupa-mérkőzés szerepel. A mérkőzés 18 órakor kezdődik a sportközpontban.