Rendkívüli ülésen találkozott először a testület az új évben.  A képviselők hat napirendi pontot tárgyaltak, köztük munkahelyteremtő határozatokat hoztak.

A testület döntött több leendő építési helyszín kiemelt beruházási területté nyilvánításáról. Az érintett területeken napelempark, valamint a Nagy László Gimnázium parkolója mellé tervezett „kézilabda munkacsarnok” lenne. A módosítást az ügymenetek gyorsítása érdekében kérvényezte a városvezetés.

Képviselőink szavaztak munkahelyteremtési támogatásról. A HAGABOO Kft. a volt dávidföldi iskola egy részébe kívánna beköltözni. A vállalkozás könnyűipari összeszerelő munkálatokat végezne az egykori oktatási intézményben.

Az Anderson Group Hungary Kft. – a Tompa Mihály u. 12. szám alatti ingatlanban kíván gazdasági tevékenységet folytatni. A vállalkozás az említett, korábban két évig üresen álló épületet részben kívánja használatba venni. Az ingatlanban a cég kiszervezett adminisztrációs és telefonos ügyfélszolgálati tevékenységet kíván végezni, kimenő és bejövő irányú telefonhívásokat kezel szerződött partnerei részére.

A fent említett két cég összesen 30 fő foglalkoztatását tervezi.

Az előterjesztések között szerepelt még Kossuth-aknai ingatlanokkal kapcsolatos visszavásárlási jog, illetve a vízi közmű bérleti díj felhasználásáról szóló kérelem is.

A város pályázatot nyújtott be a Földművelésügyi Minisztérium által kiírt Zártkerti Programhoz. A források segítségével Komló zártkerti részeinek mezőgazdasági hasznosítását,infrastrukturális hátterét lehet fejleszteni.

HegyhátMédia Kft.Kiemelt hírekKözélet/KrónikaRendkívüli ülésen találkozott először a testület az új évben.  A képviselők hat napirendi pontot tárgyaltak, köztük munkahelyteremtő határozatokat hoztak. A testület döntött több leendő építési helyszín kiemelt beruházási területté nyilvánításáról. Az érintett területeken napelempark, valamint a Nagy László Gimnázium parkolója mellé tervezett „kézilabda munkacsarnok” lenne. A módosítást az ügymenetek...