A junior válogatott vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen kézilabdacsapatunk. Három alapemberünk távolléte ellenére komlói győzelem született Balatonbogláron. Fotó: Balázs Sándor 5-ször talált be Bogláron (archív)

 Sem a horvátországi EB-n foglalatoskodó Igor Marković, sem a „B”válogatottnál számításba vett Sunajko Filip, sem a maródi Antonio Pribanić nem tarthatott csapatunkkal Balatonboglárra, a junior válogatott elleni felkészülési mérkőzésre.

Az első félidőben a junior nemzeti csapat diktálta az iramot. Rendre ők jártak előttünk. A második félidő elején sikerült megszereznünk a vezetést, de a házigazdák gyorsan fordítottak, a 45. percben már háromgólos is volt előnyük. Csapatunk a végjátékban ragadta magához a kezdeményezést, s csikarta ki végül a győzelmet.

Egy nappal korábban a Gyöngyös látogatott Boglárra, de nem jártak sikerrel, kétgólos vereséget szenvedtek.

 Felkészülési mérkőzés:

Junior válogatott – Sport36-Komló 28-29 (12-12)

Balatonboglár, 50 néző V: Réti, Szedmák

KOMLÓ: Granić – Gebhardt 3, Obradović 3, Laufer 2, Grünfelder, Jerković 5, Hoffmann 1. Csere: Selymes (k), Balázs 5, Katzirz 2, Szkokán 3, Szögi, Wéber 4, Kovács M. 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kiállítások: 10p illetve 6p Hétméteresek: 5/5 illetve 4/3

Kilvinger Bálint: „A heti edzésmunka érződött az első félidőben, utána rátaláltunk arra az útra, amerre szeretnénk haladni.”