Meghosszabbította szerződését Gebhardt Ádám, a Sport36-Komló kézilabdacsapatának jobbszélsője.

A városban nagy népszerűségnek örvendő szélső a szerződéshosszabbítással kapcsolatban elmondta, jól érzi magát Komlón. Sokat nyomott a latba döntésénél, hogy élvezi az edző bizalmát, sokat játszik, és úgy érzi, nem is megy rosszul a játék.

Ádám pályafutása Várpalotáról indult, győri és csurgói kitérő után került Komlóra. Az időközben családapává váló játékos döntésében fontos szempont volt az, hogy szeretteinek is tetszenek az itteni körülmények.

Gebhardt eddig 40 mérkőzésen húzta fel a Komló mezét a bajnokságban és 130 gól szerzett. A népszerű Gepi a mostani szezonban 54-szer köszönt be az ellenfeleknek. A Gyöngyös és a Dabas ellen 8 alkalommal talált be a hálóba, az Orosháza és a Vác pedig hatszor bánta, hogy szélsőnk ziccerhez jutott. A Fradi elleni 4 gólja azért is különleges, mert a mérkőzés után derült ki, hogy törött kézfejjel fejezte be a találkozót.

Gebhardt Ádám 1+1 évvel hosszabbította meg a szerződősét a klubbal, amennyiben elégedettek a játékával, 2020.06.30-ig biztosan Komlón marad.