Válogatott-meghívó, szerződéshosszabbítás, EB – részvétel. Remek hírekkel szolgált Szigeti Szabolcs, az NB I-es kézilabdacsapatot működtető kft. ügyvezetője az óév utolsó óráiban. Fotó: Markovic lő kapura, Sunajko szemmel kíséri

 

Komlói résztvevője is lesz a napokban kezdődő horvátországi kontinensviadalnak. Igor Marković, a Sport36-Komló kézilabdázója is tagja lett a C csoportban szereplő montenegrói válogatott EB-keretének. A délszláv alakulat a németekkel, a macedónokkal és a szlovénekkel találkozik a csoportkörben – továbbjutási esélyekkel. (Igorék az oroszokat ütötték el a továbbjutástól a selejtezők során – a szerk.)

Szigeti Szabolcs a balszélsőnkkel kapcsolatban azt is bejelentette, hogy Marković – hasonlóan Jerkovićékhoz – szintén szerződést hosszabbított a klubbal, így a játékos 2020 nyaráig húzza fel a komlóiak kék-fehér mezét. Marković többször is jelezte – nagyon jól érzi magát városunkban, sikerekben gazdag pályafutását itt szeretné lezárni Komlón.

Sunajko Filip jobboldalt

Marcsek Gábort követően ismét lesz komlói játékosa a magyar „B”- válogatott keretének, ugyanis Sunajko Filip meghívást kapott a január 8-13. közötti győri összetartásra. A magyar-szerb kettős állampolgársággal rendelkező Filip meghívása jól példázza a klub azon törekvését, mely a fiatalok csapatba építését szorgalmazza.

Az NBI-es keret felkészülése január 5-én 16.30-kor kezdődik. A kötelező felmérések után – 17.15-től – kéziseink a szurkolókkal vívnak barátságos focimeccset a sportközpontban. A találkozó nyilvános.