Remek év végi csemegének ígérkezik a második ízben kiírt Bázis Söröző Teremlabdarúgó Torna. A karácsonyt követő és az Újévet megelőző napok kétségtelenül legnagyobb komlói rendezvényén 20 csapat száll versenybe a serlegért.

Öt négyes csoportban küzdenek meg a csapatok, ahonnan az első kettő, valamint a két legjobb harmadik jut a 12 közé, ahonnan kieséses szakasz következik.

A legaktívabb és szerencsésebb szurkolók sem térnek üres kézzel haza, hiszen hazai és nemzetközi sztárok mezei (Lanzafame, Bartha László, Gera Zoltán, Rafael Van Der Vaart stb.) és  értékes sportkellékek kerülnek kisorsolásra a nap folyamán. A felajánlók között  Győri János, Szolnoki Ricsi, Czár Tibor, Dibusz Dénes, Bartha László, Ernszt János, Kardos Ernő, Korcsmár Zsolt és sokan mások is felbukkannak.

A torna zárásakor a résztvevő csapatok mellett a gólkirály, a legjobb játékos, a legjobb hátvéd és legjobb kapus is díjazásban részesül.

Ebben az évben a szervezők a Komlói Bányász Ritmikus Gimnasztika szakosztályát szeretnék segíteni, melynek formáiról a kupa facebook-eseményénél lehet többet megtudni.

  1. december 29. péntek 8.00 II. Bázis Söröző teremlabdarúgó Torna – Városi Sportközpont

Az esemény linkje:
https://www.facebook.com/events/361298587629466/