Fennállásának első NB I-es mérkőzésén tudott győzni a Dabas ősszel Komlón. Van tehát törleszteni valójuk Selymeséknek a pénteki mérkőzésen. Ráadásul mindkét gárda egy hosszú nyeretlenségi sorozattal a háta mögött fut ki az OBO Arénában a pályára, ami külön pikantériát ad a 2017-es év utolsó előtti bajnokijához. Fotó: Gebhardt (25) játékra jelentkezik

A mérkőzés – az élmezőnyben maradás miatt – mindkét együttes számára fontos, bár az utolsó időszak nem úgy sikerült Kilvinger Bálint együttesének, ahogy szerettük volna.

Ennek ellenére reményekkel telve utazik csapatunk Dabasra, ahogy a csapatkapitány Selymes Attila fogalmazott: „Szeretnénk végre győztes meccsen elhagyni a pályát. Legutóbbi három mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Kijavítjuk a hibákat, győzelemre törünk Dabason.”

A kiváló kapuvédő elmondta, a csapat remekül felkészült, sérültjeink meggyógyultak, így szélsőnk, Gebhardt Ádám is vállalja a játékot. A házigazdáknál Halász Levente és Marinko Kekezović játéktudását emelte ki, reményét fejezte ki, hogy a csapat túljut a Holló Balázs kapus általi fóbián is.

Selymes Attila hozzátette:„Szeretnénk kiszolgálni közönségünket, akik közül remélem, sokan elkísérnek bennünket Dabasra.”

Tomori Győző, a dabasi edző is megfogalmazta a klub honlapján gondolatait a pénteki mérkőzésről: „Az utolsó hazai őszi fordulós mérkőzésünk lesz pénteken. A négy nyeretlen mérkőzés után nagyon vágyunk a győzelemre. A csapat a jól edzett az elmúlt hetekben, remélem a pályán helyén lesz a fejük és a szívük.”

K&H Kézilabda Liga 14. forduló, 2017. 12.15. 18 óra:

Dabas KC VSE – Sport36-Komló

Dabas, OBO Aréna, Iskola utca 5. V: Bíró, Kiss